دکتر داخلی با عمومی چه فرقی میکند؟-پزشک انلاین

همانطور که گفته شد یک متخصص داخلی بعد از گذراندن دوره های عمومی پزشکی وارد تخصص داخلی می شود. وظیفه تشخیص این بیماری از جمله خدمات متخصص داخلی است، البته پس از بررسی علائم در فرد و انجام معاینات لازم باید آزمایشات لازم را تجویز کند سپس پس از مشاهده جواب آزمایشات درمان و تجویز دارو را برای فرد شروع کند. عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران، عضو انجمن بيهوشي … پزشکان داخلی مانند پزشکان عمومی، پزشکان مراقبت‌های اولیه محسوب می‌شوند.

برای کدام بیماری‌ها به دکتر متخصص داخلی مراجعه کنیم؟

از این رو سطح علمی و تخصصی متخصصین داخلی بالاتر از پزشکان عمومی می باشد. دکتر داخلی در تشخیص، درمان و پیشگیری بیماری‌های بزرگسالان نقش مهمی ایفا می‌کند. می‌توان گفت اگر نمی‌دانید باید به چه دکتری مراجعه کنید، به احتمال زیاد نیاز است با دکتر متخصص داخلی صحبت کنید. دکتر محمد باقر لاریجانی متخصص بیماری های داخلی و غدد درون ریز و فارغ التحصیل دکتری عمومی از دانشگاه تهران می باشد ایشان مدرک بورد تخصصی بیماری های داخلی را سه سال بعد از فارغ التحصیلی دریافت کرد و همچنین برای دریافت بورد تخصصی غدد درون ریز و متابولیسم نیز اقدام کرد و موفق به دریافت این مدرک شد. فارغ التحصیل پزشکی عمومی سال ۱۳۷۳ از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فارغ التحصیل تخصص داخلی سال ۱۳۹۵از دانشگاه علوم پزشکی…

  • برای دریافت نوبت از متخصص داخلی، بعد از ورود به پروفایل دکتر روی گزینه «دریافت نوبت» کلیک کنید.
  • علاوه بر این نقش متخصصان داخلی در آموزش و پژوهش بیماری های مختلف می تواند بسیار محوری و تاثیر گذار باشد.
  • تمرکز این متخصص بر روی سالمندان و مراقبت های بهداشتی آنان است و هدف آن بهبود سلامت با پیش‌گیری و درمان بیماری‌ها و ناتوانی‌ها در سالخوردگان می باشد.
  • بیماران ممکن است شرایطی داشته باشند که منجر به بروز عوارضی در طول جراحی شود؛ به همین منظور متخصص داخلی با ارزیابی این شرایط و تعیین اینکه آیا این موارد موانعی برای جراحی هستند یا خیر، ایمنی بیمار را تضمین می کنند.
  • دکتر سید عباس شاهمرادی پس از دریافت مدرک دکترای پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی یزد، برای اخذ مدرک تخصصی بیماری های داخلی وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.

اگر دچار مشکلات یا علائم مشکوکی در مری، معده، روده کوچک، روده بزرگ، راست‌روده، پانکراس، کیسه صفرا، مجاری صفراوی و کبد شدید، باید به دکتر متخصص داخلی یا فوق‌تخصص گوارش و کبد مراجعه کنید. برای تشخیص و درمان بیماری‌های استخوان و ستون فقرات هم می‌توانید در وهله اول به متخصص داخلی مراجعه کنید. برای درمان بیماری‌های مربوط به دستگاه مجله خبری پزشکی تنفس نیز می‌توان به دکتر متخصص داخلی مراجعه کرد. فارغ التحصیل پزشکی عمومی دانشگاه تهران و دستیاری جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ کسب رتبه اول در امتحانات کشوری؛ رتبه برتر دوره فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی؛ اخذ بورد فوق تخصصی؛ دو سال فعالیت به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی …

در حالی که متخصصان عمومی تحت آموزش های خاصی قرار می گیرند تا بتوانند بیماری های خاص را درمان کنند. بنابراین زمانی که شما دقبقاً نمی دانید بیماری یا دردتان مربوط به کدام قسمت است، باید ابتدا به پزشک داخلی مراجعه کنید. او بعد از معاینه و بررسی نتایج آزمایشات شما را به متخصص خوب مربوطه معرفی می کند. در تشخیص، درمان های غیر جراحی و پیشگیری از همه بیماری های مربوط به بزرگسالی تخصص دارد. این پزشک بیماری هایی که بر اندام داخلی و سیستم بدن تاثیر می گذارند را بررسی و منشاء آن را تشخیص می دهد. شما در هرزمانی که علائم و نشانه های زیر را مشاهده کردید حتما در اولین فرصت به دکتر متخصص داخلی خوب در تهران مراجعه کنید.

نتیجه این امر صرف هزینه فراوان، اتلاف وقت و انرژی و ضرر و زیان های جسمی و روحی عدیده است. پس به سیستم درمانی و پزشک خود اعتماد کنید و مراجعه به فوق تخصص ها را به ارجاع آنها بسپارید. ایشان باید بتواند برای درمان بیماری، از تکنیک ها و تکنولوژی پیشرفته استفاده کند تا بیماری به خوبی درمان شود. از اینکه این مرکز درمانی را جهت دریافت خدمات درمانی- تشخیصی خود انتخاب کرده اید، کمال تشکر را داریم. همه‌چیز از آنجایی شروع شد که در بخش فناوری بیمارستان‌ها مشغول همکاری بودیم که به یک سؤال مهم برخورد کردیم؛ با همه پیشرفت‌هایی که در بخش سلامت و پزشکی داشته‌ایم اما چرا در بخش خدمات‌رسانی پزشکی دچار مشکلات متعدد مدیریتی هستیم؟ آنجا بود که ایده دکتردکتر در ذهنمان نقش ‌بست. باید اعتراف کنیم، شکست‌هایی زیادی را تجربه کردیم اما روزهای خوب هم از راه رسید.

دکتر محمد کاظم لبادی

تا قبل از سال ۱۳۵۷ تنها تعداد اندکی از دانشگاه‌ها در این رشته دستیار می‌پذیرفتند ولی با پیروزی انقلاب اسلامی و گسترش آموزش عالی در کشور و همچنین تشکیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد دانشگاه‌های مجری این برنامه افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرد. به مرور زمان رشته‌های تخصصی بیماری‌های مغز و اعصاب، بیماری‌های عفونی و گرمسیری و قلب و عروق از این تخصص جدا شدند. آخرین گام در زمینه یافتن بهترین دکتر داخلی در ایران این است که از پزشک عمومی و یا پزشکی که تحت درمان های ایشان قرار می گیرید، سوالاتی راجع به یافتن پزشک متخصص داخلی بپرسید و ایشان شما را در یافتن بهترین دکتر داخلی در ایران راهنمایی خواهند کرد. دکتر امیر عباس رشیدی فارغ التحصیل دکترای عمومی از دانشگاه شهید بهشتی می باشد ایشان پس از گذراندن دو سال تجربه کاری در زمینه پزشک عمومی در استان کرمانشاه تصمیم به ادامه تحصیل گرفت و در رشته بیماریهای داخلی به خصوص بیماری های خونی وارد دانشگاه تهران شد و دوره تخصصی خود را در بیمارستان شریعتی گذراند. به همین دلیل پرونده پزشکی فرد به عنوان امانتی نزد پزشک است که هیچ کس از آن مطلع نخواهد شد. دکتر داخلی می تواند در نقش مشاور، در کنار یک فوق تخصص قرار گرفته و درمان بیماری را تسهیل کند در حالی که پزشک عمومی این قابلیت را ندارد.

به عبارتی دیگر متخصصین داخلی برای مدیریت بیماریهایی که فرآیندهای بیماری تمایز نیافته یا چند سیستمی دارند، آموزش دیده اند. متخصصان داخلی، لزوماً تخصص کمتری را نسبت به متخصصان تک اندام ارائه نمی دهند، بلکه آنها برای ایفای نقش ویژه مراقبت از بیماران با مشکلات پیچیده و همزمان آموزش دیده اند. در صورتیکه نیاز هست به دکتر داخلی زنان مراجعه کنید باید از قسمت تخصص، رشته زنان را انتخاب بفرمایید.

دکتر عمومی ، پزشکی است که مهارت‌های نسبی در درمان و تشخیص بیماری‌های متعدد را دارد. آنها نیز در مورد ارگان‌های مختلف بدن دانش و اطلاعات کلی دارند و در صورت مواجه با شرایط خاص، بیمار را به متخصص ارجاع خواهند داد. خیر، متخصص داخلی جراحی انجام نمی‌دهد اما می‌تواند با توجه به وضعیت بیمار، جراحی را به عنوان درمان پیشنهاد کند. باید بدانید که این پزشکان اندام‌‌های بدن و عملکرد آنها را به طور کلی مورد بررسی قرار می‌دهند.