روانپزشکها پزشک محسوب میشوند، به همین دلیل میتوانند دارو تجویز کنند. در نتیجه، افراد دارای مشکلات بالینی مانند اسکیزوفرنی و افسردگی شیدایی (اختلال دوقطبی) باید به روانپزشک مراجعه کنند، زیرا درمان این بیماری ها حتما به دارو نیاز دارد. تعداد متخصصانی که در زمینههای مختلف بهداشت روان فعالیت میکنند واقعا زیاد است. روانپزشک ، روانشناس ، روانکاو ، روانداروشناس (سایکوفارماکولوژیست ) و مددکار اجتماعی فقط تعدادی از این متخصصاناند.
روانشناختی
هرچند هریک از این افراد با مشکلات روحی ـ روانی متفاوتی در درمانجویان سروکار دارند، گاهی در کارشان همپوشانی دیده میشود. با این حال این همپوشانی بدان معنا نیست که میتوان برای هر مشکلی به هرکدام از آنها مراجعه کرد. در انتهای مطلب به شما خواهیم گفت که چطور میتوانید مناسبترین رواندرمانگر را با توجه به نوع مشکلتان انتخاب کنید. اگر فرد دارای مشکلاتی است که با روان درمانی حل نمی شوند و باید داروهای اعصاب و روان مصرف کند بهتر است به بهترین کلینیک روانپزشکی در تهران مراجعه کند.
دکتر آزاده موسوی
این حالت زمانی ایجاد میشود که فرد اتفاق ناگواری را تجربه میکند و هر بار با یادآوری این خاطره دچار هیجان و اضطراب میشود. برای مثال اگر از مشاوره مجله خبری پزشکیی بعد از ازدواج استفاده می کنید، باید به تمام مشکلاتی که با همسر خود دارید بپردازید و آنها را صادقانه مطرح نمائید تا با کمک مشاور بر مشکلات غلبه نمائید. روانشناسان می توانند تست هایی مانند تست های شخصیت، استعداد، آموزش حرفه ای و اطلاعاتی را انجام دهند تا از این طریق بهتر با مراجعین خود ارتباط برقرار نمایند. آنها در صنعت خصوصی (مانند کلینیک های روانشناسی، بیمارستان ها، مدارس، دانشگاه ها)، زندان ها و یا در نیروی دفاعی کار می کنند. مشکلات پزشکی ممکن است به نشانه هایی که زن آنها را تجربه می کند، کمک کنند. در چنین مواردی، مداخلات پزشکی و روانشناختی درخواست می شوند تا به افراد کمک کنند بر افسردگی خود غلبه کنند.
بسیاری از روان شناس بالینی، درگیر مدیریت یا اداره کردن سازمانهای مرتبط میشوند. در حقیقت کاراجرایی پس از روان درمانی و تدریس، متداولترین کار روان شناسان بالینی است. روانشناس بالینی همچنین باید در شناخت علائم و سیر بیماریهای روانی نیز تخصص داشته باشند.
روانشناسان در زمینه اختلالهای رفتاری، مشاوره رفتاری، بیماریها و اختلالات روانی، مراحل مختلف رشد و مطالعه میکنند. بیماریهای بسیاری است که روانشناس آنها را درمان میکند و یا در درمان این بیماریها به روانپزشک کمک میکند. در ادامه بیماریها و اختلالاتی که روانشناس درمان و بررسی میکند را میشماریم. طبق پژوهش های انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی، موضوع سلامت روان نقش بسیار ویژه ای را در جهت دستیابی به اهداف توسعه جهانی داشته و از ارکان های اصلی توسعه پایدار به شمار می رود.
مهم است که بدانید برای هر مشکلی در مسیر زندگی، همیشه کمک در دسترس است. بهترین راه برای درمان مشکلاتی که به روان و ذهن ما مربوط میشوند، کمک گرفتن از متخصص و مشاور روانشناس است. چون این فرد متخصص کمکمان میکند تا مشکلات را به صورت ریشهای و عمیق بررسی و برای درمان قطعی آنها اقدام کنیم. در حال حاضر دکتر تو در شهرهای مختلف فعال است و نوبت گیری اینترنتی بسیاری ازبهترین پزشکان تهران،بهترین پزشکان شیراز،بهترین پزشکان بوشهروبهترین پزشکان بندر عباساز این طریق فعال شده است. علاوه برنوبت دهی آنلاین پزشک، اطلاعات دکترها مثل بیوگرافی دکتر، آدرس مطب دکتر و تلفن مطب دکتر هم در پروفایل هر پزشک قرار گرفته است.
- کلینیک تخصصی روانشناسی و روانپزشکی دکتر علی کربلایی از بهترین کلینیک های روانشناسی است که در آن خدمات مختلفی در زمینه های روانشناسی و روانپزشکی به مراجعان ارائه داده می شود.
- راهنمایی مراجعین در برابر بحرانهایی مانند جدایی، سوءاستفاده، افکار خودکشی، غم و اندوه، ضربه روحی، خیانت، تجاوز جنسی و…
- ایشان دکتر بسیار با حوصله ای است و با دقت بالا مشکلات بیماران را حل می کند.
- چه طور ميشود به روانشناسی که در کنترل خشم دچار مشکل است و وضعیت تهاجمی دارد اعتماد کرد.
- روانپزشک ، روانشناس ، روانکاو ، روانداروشناس (سایکوفارماکولوژیست ) و مددکار اجتماعی فقط تعدادی از این متخصصاناند.
- یک درمانگر هوشمند وظیفه کنترل و بهکارگیری چنین عواطف و احساساتی را در طول جلسات درمان دارد.
هر کسی براي طی کردن زندگی خود نیازمند این است که درامد داشته باشد روان شناسان هم بر پایه ی خدمات درمانی که به درمانجو میدهند از وی پول می گیرند. روانشناس خوب تمرکز و توجه خود را روی فرآیند درمان مراجع می گذارد نه اینکه نگاه خود را به ساعتش بیاندازد که با پایان جلسه از وی پول بخواهد. روان شناس باید فن بیان خوب داشته باشد و بتواند مراجع را بسوی خود جذب کند. درصورتی که مراجع با روانشناس حس راحتی کند روند درمان و کیفیت گفتگو بهبود می یابد. فن بیان مهارتی است که یک روانشناس خوب باید به خوبی آن را بیاموزند. به یاد بسپارند اصلاً درمانجو یک جلسه ی خشک و بی روح را دوست ندارد.
او را به خاطر انتخابهایش قضاوت نمیکند و به خاطر حرفهایی که میزند به او حس بد بودن نمیدهد، تحقیر و تمسخر نمیکند و مانند والدین امرونهی نمیکند. گام اول پیدا کردن یک روانشناس خوب در نزدیکی محل سکونتتان است تا رابطهای باز، ارتباطی مؤثر و موفق را با او آغاز کنید . پس از این کار برای به حداکثر رساندن سلامتی روان و کمک به زندگی بهتر کافیست با روانشناس خود همکاری کنید.