مشاور، روانشناس خوب بهترین مشاور، روانشناس پزشک خوب-پزشک انلاین

یک دکتر روانشناس خوب می‌داند که هر کسی به مراقبت از سلامت روان خود نیاز دارد. بنابراین، همیشه به خودکاوی و خودارزیابی تعهد دارد و پیش از هر چیز سلامت روان خود را در اولویت قرار می‌دهد. روانشناسان در رشته‌های روانشناسی بالینی، روانشناسی کودکان استثنایی، روانشناسی بالینی کودک یا روانشناسی شخصیت و مشاوران در زمینه مشاوره تحصیلی، شغلی، خانوادگی و مسائلی از این دست می‌توانند فعالیت کنند. برای تجویز دارو جهت اختلالات روانی تنها روانپزشکان مجاز به تجویز هستند. مثلا، ممکن است روانشناس بالینی در حوزه‌­ای نظیر درمان مصرف مواد، سلامت روان کودکان، سلامت روان بزرگسالان یا سالمندان تخصص داشته باشد.

  • بعد از اینکه مسیر آموزشی را انتخاب کردید که مناسب نیازها و علایق شما باشد، بهتر است که گزینه‌های مورد نظر خود را با یک مشاور دانشگاهی بحث کنید.
  • شیوه‌های درمانی نیز می‌تواند متشکل از انواع راه‌های ارتباطی مانند حضوری و یا غیر حضوری و به صورت تماس آنلاین از طریق اینترنت باشد.
  • چنانچه سؤال یا ابهامی برای شما باقی مانده است، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
  • اینکه شما با روانشناس خود تناسب خوب داشته باشید، اهمیت زیادی دارد.
  • پس افراد باید قبل از شروع روان درمانی اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای خود تعیین کنند تا میزان اثربخشی روان درمانی را بسنجند.

روان‌درمانگر می‌تواند با توجه به تخصصی که دارد روانپزشک باشد و دارو تجویز کند یا با روان‌درمانی به درمان‌جو کمک کند. احتمالا شما هم مانند بسیاری از افراد، همۀ متخصصان بهداشت روان را مشابه هم می‌دانید. شاید هم برعکس، درباره تفاوت آنها باهم چیزهایی شنیده‌اید؛ اما نمی‌دانید برای مشکلی که دارید دقیقا باید به کدام‌یک از آنها مراجعه کنید. در این مطلب با زبانی ساده فرق روانشناس با روانپزشک یا روانکاو و روان‌درمانگر را توضیح می‌دهیم تا یک بار برای همیشه در ذهنتان بنشیند.

مهم نیست جلسات شما به‌صورت آنلاین برگزار می‌شوند یا حضوری، این ویژگی‌های درونی و مهارت و تجربه یک مشاور و روانشناس است که اثربخشی جلسات را تضمین می‌کند. روانشناس های بسیار زیادی در کشور وجود دارد و اینکه یک روانشناس را به عنوان بهترین روانشناس تهران و یا کشور معرفی کنیم ممکن نیست و حتی می تواند غیر اصولی باشد. انواع مختلفی از فوبیا وجود دارد همانند کلاستروفوبیا، سوشال فوبیا، فوبیای پرواز، ارتفاع و غیره باشد.

زهرا عازم نیا ، روانشناس بالینی

روانکاو باید بعد از دریافت مدرک روانشناسی که درباره آن صحبت کردیم، آموزش‌های ویژه گسترده‌ای را در روش‌های درمانی عمیق برای ریشه‌یابی مشکلات افراد ادامه دهد و آموزش‌های تخصصی را در این باره ببیند. روانشناسانی که این دوره را طی کرده باشند می‌توانند برای انجام مشاوره و روان‌درمانی، انجام تست‌های روان‌شناختی از جمله آزمون رورشاخ ، گفتار درمانی و درمان اختلالات روانی اقدام کنند. روانپزشکی علم بررسی مشکلات بهداشت روان، تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آنهاست. روانپزشکی بیشتر روی درمان با دارو تمرکز دارد و به همین دلیل گاهی به روانپزشک ها، که کار مدیریت و کنترل بیماری با داروها را انجام می‌دهند، روان‌داروشناس هم می‌گویند.

معایب شغل روانشناس بالینی:

تفاوت میان روانشناس و روانپزشک این است که یک روانشناس در درجه اول، به بیمار افسرده از طریق مشاوره و روان ‌درمانی (گفتار درمانی هم به آن می گویند) کمک می‌کند. چه چیزی می تواند از این مسئله گیج کننده تر باشد که فردی برعکس آن چیزی را انجام می دهد که منطقی به نظر می رسد؟ دوستان ویلیام و خانواده او احتمالاً به خاطر رفتار او مبهوت می مانند. چنین رفتاری برای روانشناسانی که اختلالات دوقطبی را درک می کنند، ناشناخته نیست.

برای حل مشکلی که داریم از کجا شروع کنیم؟

مجله خبری پزشکی خوب می‌تواند ریشه مشکل را شناسایی و به شیوه علمی و قدم به قدم شما را در حل مشکلات یاری کند. در جامعه ما هم چند سالی است که خوشبختانه این موضوع مورد توجه قرار گرفته است. اما در واقع ما چه زمانی به روانشناس نیاز داریم؟ در این مطلب از وبلاگ اسنپ‌دکتر به این سوال پاسخ داده‌ایم. اکثر روانشناسان بالینی ، مدرک دکترا در این زمینه دارا می باشند و به صورت عملی در بیمارستان ها و کلینیک ها تحت آموزش قرار گرفته اند . یک روانشناس بالینی ، سعی در ارتقای سلامت روانی افراد و ایجاد روابط صحیح بین افراد ، دارد .